Header_new.png

"Het Kerstverhaal" gezongen door Jong Mannenkoor Salomo -  € 15,00

Jong Mannenkoor Salomo o.l.v. Peter Wildeman heeft een kerst album uitgebracht. Op dit album wordt de gehele kerstgeschiedenis verteld en bezongen. De basis van dit album betreft het Kerstoratorium wat geschreven is door Mark Brandwijk. Tevens hebben Joost van Belzen: piano, Frank Zuidijk: trompet, Wim de Penning: synthesizer en Lise de Munck: fluit hun medewerking verleend. Jong Mannenkoor Salomo hoopt zo de luisteraar het wonder van de geboorte van de Heere Jezus mee te kunnen geven!

View the embedded image gallery online at:
https://mannenkoorsalomo.nl/cd-s/8-cd-s#sigFreeId38affd2972

Meer...

Jong Mannenkoor Salomo Deel 2 -  € 12,50

Het Zeeuwse Jong Mannenkoor Salomo o.l.v. Peter Wildeman heeft een 2e album uitgebracht. Het Amsterdams strijkorkest heeft hier haar medewerking aan verleend. Tevens hebben Martin van Moort: fluit en hobo, Jolanda van de Wege: panfluit, Joost van Belzen: piano en Mark Brandwijk: orgel hun medewerking verleend. De samenstelling van de CD zorgt voor een zeer afwisselende CD!

View the embedded image gallery online at:
https://mannenkoorsalomo.nl/cd-s/8-cd-s#sigFreeId6e08f1738c

Meer...

Jong Mannenkoor Salomo Deel 1 - € 10,-

Dit betreft het eerste album van Jong Mannenkoor Salomo o.l.v. Peter Wildeman, Joost van Belzen: vleugel, Wim de Penning: synthesizer, Jacob Schenk: tenor en orgel. Een sublieme opname vanuit de koorkerk te Tholen.

View the embedded image gallery online at:
https://mannenkoorsalomo.nl/cd-s/8-cd-s#sigFreeId27f807c238

Meer...

CD's bestellen

U kunt uw CD ook bestellen door dit formulier te downloaden en op te sturen naar ons contactadres, of via de telefoon: (06) 126 537 75. De verzendkosten zijn € 3,32 per CD.

 

Copyright © 2016 - 2022 Mannenkoorsalomo.nl | Login | Realisatie: Pieter de Visser Mediaproducties